Zöldhulladék elszállítás - zoldpest.hu

Zöldhulladék elszállítás

Budapesten és környékén


 

A zöldhulladék kezelése alapvető feladat

A kertek nagy részében nem megoldott a zöldhulladékok helyben történő kezelése. Vállalkozásunk ebben nyújt segítséget a kert tulajdonosoknak, kert-gazdáknak és a kertészeknek. Hatósági Zöldhulladék szállítási engedéllyel és egy tapasztalt, profi csapattal rendelkezünk, mely garantálja a zöldhulladékok szakszerű és gyors elszállítását, illetve környezettudatos elhelyezését.


Vállaljuk zöldhulladékok elszállítását

Zöldhulladékok elszállítását és zöldhulladékok összegyűjtését Budapesten és Pest megyében biztosítjuk megrendelőink részére. Elszállítási szolgáltatásunk a következő zöldhulladékokra terjed ki: nyírt fű, fanyesedék, ágnyesedék, bokornyesedék, farönk, tuskó, ág, gally, lomb, bokor, cserje, falevél, levél, faforgács, fűrészpor, gyom és bármilyen levágott növényzet, komposztálható zöldhulladék. Keressen minket bizalommal, amennyiben gyors és szakszerű szolgáltatást keres!

 

 

Elszállítható zöldhulladékok:

Nyírt fű, fanyesedék, ágnyesedék, bokornyesedék, farönk, tuskó, ág, gally, lomb, bokor, cserje, falevél, levél, faforgács, fűrészpor, gyom és bármilyen levágott növényzet, komposztálható zöldhulladék. Amennyiben a felsorolásban nem szereplő zöldhulladékot szeretne elszállíttatni, kérjük érdeklődjön nálunk telefonon.